Despre noi

 

 

 

SC Talentum SRL este o firmă specializată pe comerţul cu aparate şi materiale folosite în instalaţiile de apă, gaz, canalizare, irigatie şi în sistemele de    încălzire. 

Înfintat in anul 1994 , firma sătmăreană a menţinut mereu un raport calitate-preţ avantajos pentru clienţi. În plus, oferă servicii ca transport gratuit pe raza judeţului Satu Mare       sau consultanţă de specialitate gratuită

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Talentum S.R.L. se pune foarte mult       accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. 

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 

Principala preocupare a companiei Talentum S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. 

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 

OPOP BIOPEL seria LINE

Seria cazanelor ecologice OPOP -Biopel Linecu o traditie indelungata de peste 65 de ani, va aduce caldura si confort la tine acasa.

Aceste cazane asigura functionarea aproape fara supraveghere, pentru incalzirea convenabila, economica si ecologica a casei familiale mici sau mai mari.

Curatarea cazanului trebuie facuta o data pe luna, care este de fapt, o mare economie de munca si timp.

Aprinderea automata, temperatura ambientului reglata de la termostat de camera cu sau fara fir, luand in calcul temperatura exterioara si a gazelor arse, verificarea, reglarea parametrii prin Internet, clasa 5 pentru emisii reduse de noxe , in conformitate cu Directivele Europene EN656 si EN 297, cu o eficienta de 91,5% designul modern cu posibilitatea utilizarii in spatii mici (compact), cu solutiile tehnice cele mai avansate si in acelasi timp eficiente si extrem de fiabile, indica avantajele cazanelor OPOP.

Gama larga de puteri 10,20,30,40,60,80,100,150,200 KW asigura dorinta pentru fiecare client, cu o garantie de 5 ani pe corpul cazanului si 2 ani pe partea electronica.